Geplaatst op: 20 februari 2023

Het NK Pizza bakken, de start van iets nieuws en de Horecava.

Ik heb het jaar goed afgetrapt door gelijk knallend te beginnen: De succes brigade ging live, de Horecava opende haar deuren en samen met Pizza Profs en De Lekkerste Wedstrijden heb ik het NK pizza bakken neer mogen zetten. Echt een lekkere maand. Kijk je mee?

De Horecava

De laatste maand van 2022 stond helemaal in het teken van de Horecava en de eerste week van januari ging dat nog vrolijk verder. Ik heb ik vele kilometers gemaakt om alle puntjes, van begin tot eind, op de i te zetten. Het moment dat dan de deuren open mogen voor het publiek is bijna magisch.

Dagenlang heb ik me onder kunnen dompelen in al het moois wat 2023 gaat brengen voor de horeca; meer duurzaamheid, inspiratie op het gebied van vegetarisch en veganistisch eten, nieuwe producten, nieuwe innovaties en spannende wedstrijden. Natuurlijk heb ik ook gewerkt, maar ik kon dus mooi op twee manieren genieten van die evenement.

Het NK Pizza bakken

Ook had ik het geluk dat ik, samen met Pizza Profs en De Lekkerste Wedstrijden, het Nederlands kampioenschap pizza bakken neer mocht zetten. Op de Horecava hebben meerdere pizzaiolo’s gestreden om deze titel. We hebben een geweldige jury samengesteld, deze bestond uit niemand minder dan Renato Bosco (eigenaar van Saporè in San Martino), Marcel Losekoot (eigenaar en mastertrainer bij de Pizza Academy), Giovanni d’Apice (culinair adviseur, kookboekenschrijver en eigenaar Artixitra), Robert Kranenborg (SVH Meesterkok, culinair adviseur en ondernemer) en Chef Erik van der Kooij (pizzabakker bekend van Tiktok, Instagram en Youtube). Paolo Marino ging er uiteindelijk met de titel vandoor.

De succes brigade

I saved the best for last, ondanks dat januri er mee begon: ik startte een nieuw avontuur! Begin januari hebben Janneke Eerbeek en ik onze handtekeningen gezet: we zijn samen een bedrijf begonnen! De succes brigade is er voor horecaondernemers, wij richten ons er op om het succes en de winst van hun bedrijf te vergroten. Door onze krachten te bundelen kunnen we een compleet pakket aanbieden aan de horecaondernemers die dit nodig hebben. Van gastbeleving tot cijfers en van conceptontwikkeling tot innovatie. Je kunt ons volgen op Instagram en als je meer informatie wilt over wat we zoal kunnen bieden kun je onze website bekijken