Geplaatst op: 14 januari 2022

De Horecaverwonderaar

Met enige regelmaat krijg ik de vraag "Maggy, wat doe jij nu precies, wat kun jij voor mij betekenen?" - dus ik besloot daar een blog aan te wijden. Wat de horecaverwonderaar doet is natuurlijk goed om te weten, wie weet kan ik ook jouw horecazaak helpen!

Het laagseizoen

Ook in het laagseizoen wil jij als ondernemer de kassa horen rinkelen. Een goede planning voor het laagseizoen is essentieel. Ik help je bij het maken en uitvoeren van plannen rondom het laagseizoen.

Behoefte van een nieuwe generatie vervullen

Met de nieuwe generaties, komen andere behoeften. Jij wil natuurlijk niet achterblijven en ook deze gasten binnen slepen. Samen kijken we op welke manier je dit kunt waarmaken.

Personeel klaarstomen

Ik kan je er bij helpen om personeel zonder ervaring in één dagdeel door te laten groeien tot een vaste, waardevolle kracht.

Van idee naar uitvoering

Je hoofd stroomt over van de ideeën, maar het lukt je maar niet om het concreet te maken. Ik ben een creatieve geest en denk graag met je mee om het idee verder uit te werken en daarna concreet te maken.

Event organisatie

Je hebt al een enorme bak met werk liggen en dan moet er ook nog een event gepland worden. Ik heb ruim ervaring in het organiseren van evenementen en ga graag met je om de tafel om je het nodige werk uit handen te nemen, zodat dit event een groot succes zal worden.

Jouw horecazaak in beeld brengen

Je hebt een mooi concept, een team dat klaar is om te knallen maar je kunt wel een nieuwe lading gasten gebruiken? Ik kan je helpen om middels originele communicatie meer gasten aan te trekken.

Dit is slechts een greep uit de dingen die ik voor je kan betekenen. Ben je benieuwd wat ik voor jouw zaak kan betekenen? Neem contact met mij op en dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Volg jij @maggystroes al op Instagram? Hier blijf je op de hoogte van wat ik zoal doe en behandel ik uitgebreid wat ik voor ondernemers kan betekenen.