Idee naar uitvoering

Hoe geef je jouw ideeën vorm, en zorg je dat het ook echt gebeurt? Zonder dat jij bezig bent met dingen waar je liever niet mee bezig bent?

Ik kom je helpen!

Heb je mooie plannen met je zaak, maar kom je er maar niet aan toe om ze uit te werken? Of ligt het gouden ei bij jou op de plank, maar komt het maar niet tot leven?

Realiseer je je heel goed dat dit het moment is om ‘iets’ te doen, maar weet je nog niet precies hoe, waar je moet beginnen of met wie?

Dan moet je Maggy bellen!

Hoe geef je jouw ideeën vorm, en zorg je dat het ook echt gebeurt? Zonder dat jij bezig bent met dingen waar je liever niet mee bezig bent?

Uitwerking idee en de uitvoering

Om je vaste gasten te blijven verrassen moet je iets nieuws blijven bedenken. Of dit nu een oesteravond is of iets anders dan een pepermuntje bij de rekening. Misschien wil je jezelf wel eens op een andere manier zichtbaar maken, door deel te nemen aan een event of zelfs door het aanschaffen van een foodtruck.

We weten allemaal hoe het werkt, in drukke tijden blijven ideeën maar ideeën, ook al zijn ze zo goed.

Behoefte aan een creatieveling die je idee uitdenkt én uitvoert? Dan moet je Maggy bellen!
Net een nieuwe zaak geopend, maar nog opzoek naar het doorvoeren van het concept? Dan moet je Maggy bellen!
Wil je een event organiseren? Dan moet je Maggy bellen!
Opzoek naar de juiste invulling van het laagseizoen? Dan moet je Maggy bellen!
Altijd al de wereld willen veroveren met een foodtruck, maar je weet niet hoe? Dan moet je Maggy bellen!

Hoe gaan we het aanpakken?

Met jouw vraag ga ik aan de slag om ideeën tot leven te brengen. Afhankelijk van het idee bepalen. We een looptijd en datum waarop het gerealiseerd wordt. Samen maken we er een succes van!

Dit soort trajecten zijn altijd maatwerk, neem daarom contact met mij op – dan kom ik graag bij je langs voor een kop koffie en om jouw idee te bespreken!

Voor wie ga ik aan de slag?

Voor jou! Als jij een horecaondernemer bent die…

  • Liefde heeft voor de gast
  • Lekker wilt blijven ondernemen en groeien
  • Tussen de gasten wilt blijven lopen
  • Verder wilt met je onderneming
  • Voor nieuwe ideeën openstaatHet net even anders wilt doen
  • Behoefte heeft aan uitbreiding
  • Geld wilt verdienen

Het is prettig samenwerken met een professional zoals Maggy. Ze is pro-actief, helder in de communicatie, schakelt snel en heeft een hands on-mentaliteit. Je merkt dat Maggy veel kennis en ervaring heeft van en over de horecabranche. Ze kan zich daardoor goed inleven bij wat er speelt bij ondernemers en werknemers in deze branche. Ook is ze een kei in het organiseren van evenementen. Voor het platform Pizza Profs heeft ze in korte tijd een succesvol Pizza Inspiratie Event weten te organiseren. Ook tijdens het evenement liep alles op rolletjes. Naast een goede eventorganisator is Maggy een goede gastvrouw.

Bianca Roemaat

“Gastvrij en servicegericht zonder het doel uit het oog te verliezen. Maggy is betrokken, wanneer zij ergens aan begint laat ze dit niet los en dat geeft als collega een veilig gevoel. Een fijne teamgenoot, altijd enthousiast, gedreven en creatief.”

Florentine Rijkmans

"Maggy's enthousiasme houdt nooit op. Het werk en de energie die ze in het werk heeft gestopt, heeft ervoor gezorgd dat ze de locatie goed op de kaart heeft gezet. Ze is een zeer fijne collega om mee te werken, en ik vond het een waar genoegen om een tijd lang nauw met haar te hebben mogen samenwerken. Maggy: je bent een topper!"

Mariska Vermeulen