Geplaatst op: 21 mei 2023

Vaderdag in jouw horecazaak

18 juni is het Vaderdag, dé dag om alle vaders in het zonnetje te zetten. Maar hoe geef je dit vorm in jouw zaak? Bij Moederdag denken we vaak aan high tea's of high wine's en een uitgebreide brunch, maar wat kun je dan voor de vaders doen op deze dag? Ik deel vier ideeën over hoe jij Vaderdag in jouw horecazaak kunt 'vieren.

Vaderdagbrunch

Ja hoor, ook voor Vaderdag kun je prima een brunch aan je gasten aanbieden. Zorg voor vermaak voor de kinderen, dan voorkom je dat ze door de hele zaak rennen en verzorg een heerlijke brunch voor de ouders.

Giftcards

Verkoop op voorhand giftcards voor een speciale Vaderdag-borrel. Dit hoeft natuurlijk niet op Vaderdag plaats te vinden, maar het is een leuk cadeau om te geven (en krijgen). De borrel kun je op allerlei manieren vormgeven: een aantal drankjes + passende hapjes/bittergarnituur en live muziek of entertainment. Succes gegarandeerd!

Vaderdag-barbecue

Fingers crossed dat het op 18 juni lekker weer is want hoe leuk is een barbecue speciaal voor Vaderdag? Zet een barbecue op het terras en serveer direct vanaf daar. Je kunt kiezen voor kleine gerechten van de barbecue of juist een groot gerecht maken waar het hele gezelschap van kan eten. Gezellig!

Speciaalbieren proeverij

Nodig vaders uit voor een speciaalbieren proeverij. Goed promoten op social media, eventueel op voorhand al ‘tickets’ voor verkopen en op de dag zelf heb je een zaak vol met liefhebbers van goede bieren en natuurlijk serveer je bij elk biertje een passende bite.

Heb jij hulp nodig met het vormgeven van speciale dagen in jouw horecazaak? Neem dan direct contact met mij op, ik kan je helpen! Op Instagram kun je me volgen voor meer tips en tricks.