Geplaatst op: 2 januari 2023

Hallo 2023!

2022 has been kind, maar ik kan echt niet wachten om te zien hoe alles in 2023 op z'n plek gaat vallen! Vandaag tik ik een kleine terugblik op het jaar waarin alles op rolletjes liep, mijn bedrijf enorm groeide en ik allerlei leuke klussen binnenhaalde. Bye 2022, hallo 2023!

Ik had mezelf een doel gegeven, bij een bepaalde omzet mocht ik een eigen kantoor (aan huis) gaan inrichten. Dit doel behaalde ik veel eerder dan verwacht en zo had ik in juli al een eigen kantoor. Voor een klein kijkje in mijn kantoor kun je hier klikken.

Mijn partner en ik zijn gek op reizen en we hebben dit jaar de kans gehad om verschillende reizen te maken. We hebben een tijdje in Parijs kunnen vertoeven en daar deed ik bakken met kennis op met betrekking tot de Franse keuken, maar ook qua etiquette ben je nooit uitgeleerd. Echt een top ervaring. Oh en dit alles terwijl ik gewoon door kon werken, wat een droombaan heb ik!

In 2022 heb ik een aantal super gave klussen mogen binnenslepen maar wat me het meest is bijgebleven dat ik voor het eerst de kans kreeg om voor een klant 3(!) klussen te doen. Ik ging nieuwe samenwerkingen aan en heb voor 2023 nóg meer tofs in petto, maar daar ga ik later meer over delen.

De laatste maand van het jaar was ik, op de valreep, nog in Argentinië aan het genieten van een welverdiende vakantie voordat al het Horecava geweld zou losbreken. Want ja, ook voor de Horecava ben ik weer aan de slag gegaan. Vorig jaar was ik al hard aan de bak, maar door de pandemie kon het helaas niet doorgaan, gelukkig krijg ik nu alsnog de kans om een knaller van een event te helpen neerzetten.

Ik kan niet wachten om iedereen te laten zien wat voor plannen ik heb in 2023, mocht je op de hoogte willen blijven van alles wat ik doe, dan kun je me het beste op Instagram volgen.