Geplaatst op: 30 april 2022

Moederdag in jouw horecazaak

Moederdag staat weer voor de deur! Een prima gelegenheid om in jouw zaak moeders wat extra in het zonnetje te zetten.

Moederdag is bij uitstek dé dag om te gaan ontbijten of brunchen buiten de deur. Jij kunt hier perfect op inspelen door je aanbod hier op aan te passen. Dit is een dag dat het allemaal nét iets luxer mag, speciaal voor al die moeders die zich altijd zo in het zweet werken.

Ontbijt To-Go

Om het je gasten makkelijk te maken kun je een ontbijt-to-go aanbieden. Een box met verschillende broodjes, kleine gerechtjes, sapjes, misschien zelfs champagne, bloemen of een cadeau. Maak een zo compleet mogelijke box zodat jouw gast een geweldig ontbijt kan serveren.

Moederdag brunch

Speciaal voor moederdag kun je uiteraard ook een brunch uit je mouw schudden. Door een ontvangst met bubbels en een luxe brunch zet je moeders perfect in het zonnetje. Serveer verschillende soorten vers brood, zoete en hartige soorten broodbeleg, luxe vleeswaren en kazen, verschillende warme en koude gerechtjes, salades, fruit en een uitgebreid dessert buffet.

High tea

Een high tea is een perfect cadeau: je gasten hoeven er niet vroeg de deur voor uit, dus de moeders kunnen uitslapen en een high tea is ook nog eens heel gezellig. Serveer verschillende soorten koffie en thee, diverse zoetigheden, een aantal hartige hapjes, luxe sandwiches, speciale bonbons en versgebakken muffins en scones.

High wine

Voor de moeders met oudere kinderen is een high wine ideaal. Hierbij kunnen je chefs zich écht uitleven. Kies enkele van je lekkerste wijnen en combineer deze met kleine gerechtjes/amuses die perfect bij de soort wijn passen.

Moederdag diner

Ook het diner kun je perfect inzetten om je zaak vol moeders te krijgen. Je kunt een speciaal menu samenstellen voor moederdag of ervoor kiezen een verrassingsmenu aan te bieden. Een wijn arrangement doet het op deze dagen ook altijd goed.

Wil je meer tips en tricks? Volg mij op Instagram!